iunie 4, 2021

Adio, Riduri

Tenul rămâne de departe cea mai importantă parte a unui aspect armonios, și este cel care ne dă prima dată de gol atunci când înaintăm în vârstă. Primele riduri sunt frumoase, poate le acceptăm ușor și le prețuim, pentru că fac parte din evoluția noastră. Dar, cu trecerea timpului, lucrurile încep să se schimbe și ridurile devin din ce în ce mai deranjante.
mai 29, 2021

Rinocorecție Nechirurgicală

De-a lungul timpului au existat schimbări în ceea ce privește frumusețea absolută, modul în care ea este caracterizată. De la trăsături finuțe, la buze voluptoase, până la forma corpului, mai plinuță sau mai slăbuță, societatea și-a schimbat mereu gusturile.
mai 20, 2021

Lipofilling

Procedura se realizează prin extragerea propriei grăsimi prin procedura de liposucție, din zonele în care există surplus și se injectează mai apoi în zona dorită, pentru a crea volum sau contur.
mai 14, 2021

Buzele Perfecte [Must Have]

Știm cât de mult contează pentru o femeie aspectul buzelor. De cele mai multe ori, buzele mari sunt simbolul feminității, al senzualității. Din fericire, astăzi avem la dispoziție multe variante prin care putem ajunge la aspectul dorit.
mai 6, 2021

Mărirea Sânilor

Mărirea sânilor sau mamoplastia de augmentare este o procedură chirurgicală care are ca scop creșterea dimensiunii, formei sau plenitudinii sânului. Operația poate să redea și să mărească volumul sânilor, mai ales după ce ai devenit mamă și corpul a trecut prin diferite schimbări.
aprilie 29, 2021

Jawline Contouring

Pentru cei mai mulți dintre noi, frumusețea înseamnă 3 lucruri: simetrie, echilibru și armonie. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, de la 25-27 de ani începe diminuarea ușoară a oaselor faciale și se pierde din laxitatea pielii și din volumul țesutului adipos.
iulie 27, 2020

Bine Ai Venit!

Îți mulțumesc că ești aici, în locul în care mi-am adunat toată munca și pasiunea mea. Vreau să încep prin a-ți spune că da, ești frumoasă! […]