fbpx

Despre mine

Ma numesc Delbani Mohamad, nascut pe 2 ianurie 1989 in liban. Am terminat Facultatea de medicina generala carol davila din bucuresti dupa ce am obtinut o bursa pentru a invata in Romania. Primul an universitar de studiu a fost 2007/2008 si absolvirea a fost in anul 2013 .

Studii si pregatire profesionala

A urmat o perioada de stagii prin cele mai mari spitale de urgenta din Bucuresti, unde am decis sa imi aleg chirurugia plastica ca specialitate. Am practicat chirurgia plastica si estetica in mai multe spitale din Bucuresti precum: spitalul clinic de urgenta bucuresti , spitalul de clinic de chirurgie plastica , reparatorir si arsuri si spitalul universitar de urgenta bucuresti , plus multe alte spitale si clinici private pentru pregatire in rezidentiat.

Am devenit medic specialist in chirurgie plastica si reconstructiva in luna oct a anului 2019 dupa o pregatire de aproximativ 6 ani . Medicina este un domeniu amplu care necesita o perfectionare si invatare continua, fapt care a dus la participarea mea la numeroase congrese si cursuri de specialitate atat in Romania cat si in strainatate.

In Romania chirurgia estetica a inceput sa prinda contur in ultimii 20 de ani si este un aspect care tine foarte mult de nivelul educational al populatiei. Datorita unei ascensiuni remarcabile in evolutia chirurgiei estetice din Romania, garantam pentru calitatea serviciilor oferite pacientilor nostri si pentru rezultatele excelente ale procedurilor noastre.

INFORMATII SI PROGRAMARI +40 756 039 509

Luni 09:00 - Vineri 20:00

DIPLOME

Did you like this? Share it!

Open chat
Salut,
Hai sa vedem ce ti se potriveste.