Experience-nou

Bine ați venit la Experiența Dr. Delbani ...

Dacă sunteți în căutarea excelenței în frumusețe, ați ajuns în locul potrivit.

Dr. Delbani Beauty Clinique în inima Bucureștiului, România

  Lucrăm cu frumusețea de când ne-am născut. L-am apreciat, l-am studiat și de 8 ani îl practicăm în fiecare zi. Pentru că vrem doar să vedem femei încrezătoare, fericite de felul în care arată.

  Suntem o echipă de specialiști în chirurgie plastică și reconstructivă, după 12 ani de pregătire, în țară, dar și în străinătate.

Experiența Delbani în detaliu

Zborul tău:

  Partenerul nostru, Perfect Tour Agency, una dintre cele mai importante agenții de turism din România vă va oferi cele mai bune servicii de călătorie și vă va ajuta, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la nimic. Rezervările de zbor, inclusiv check-in-urile, vor fi gestionate de către aceștia.

Unde vei sta?

Când ajungeți la Aeroportul Otopeni, o navetă vă va aștepta și vă va duce la Crowne Plaza Hotel **** În inima Bucureștiului. Situat lângă centrul de expoziții RomExpo din nordul Bucureștiului, la 500 m de Parcul Herăstrău și la 18 minute de mers cu mașina de aeroport.

  Treziți-vă în suita junior la un mic dejun american tip bufet consistent. Restaurantul și terasa Pine oferă o selecție de mâncăruri internaționale preparate cu produse locale proaspete, vedere la grădină și o terasă de vară. Crown Caffe Bar poate fi folosit pentru o întâlnire obișnuită sau o sesiune de lucru la băuturi.

Verificarea medicală completă

  Personalul nostru va efectua un control medical complet înainte de intervenție.

Analize de făcut:

– Consultare, discuție și recomandări ale Dr. Delbani de chirurgie plastică
– Test PCR Covid
– Raze X sau ecografii
– Test de sange
– ECG
– Consultație preanestezică

* toate incluse în ofertă

Intervenția:

Dr. Delbani va efectua intervenția.
 

Vă mulțumesc că sunteți aici, unde mi-am adunat toată munca și pasiunea. Vreau să încep prin a-ți spune că da, ești frumoasă! Și orice vrei să schimbi în tine, să știi că este doar o îmbunătățire, nimic mai mult.

Mi-am dedicat tot timpul frumuseții și știu să o privesc din toate unghiurile. Știu că vrei mai mult, dar nu ești întotdeauna TU.

Sunt aici să vă privesc cu cei mai critici ochi, promit. Să fiu sincer cu tine și să-ți dau sfaturile de care ai nevoie. Să desenăm împreună cum doriți să arătați, astfel încât rezultatul să fie wow.

Și vreau să vă spun să decideți pentru voi înșivă. Ascultă-ți inima și vino din proprie inițiativă. Nu vă gândiți la standarde, la ce vor ceilalți să arătați, doar la ceea ce doriți. Ce te face fericit. Pentru că locul pe care l-am creat este un Univers al fericirii.

Deci, bine ai venit! Pregătește-te să devii cea mai bună versiune a ta!

Cu dragoste,

Dr. Delbani

Experiența Dr. Delbani

3490
începând de la
  • Bilet de avion
  • Transfer aeroport-hotel
  • Cazare la hotelul Crowne Plaza
  • 1 Transport pe zi
  • Analize medicale complete
  • Implant de sân
  • Transfer hotel-aeroport
  • Bilet de avion